OrisOrin biedt een aantal verschillende, veilige betaalmethodes. Na het plaatsen van een bestelling wordt je doorgeleid naar een beveiligde betaalomgeving om de betaling direct te kunnen voltooien. Je kunt betalen met:

iDeal
Bij OrisOrin kan je met iDeal vertrouwd, veilig en éénvoudig afrekenen. Je rekent af in de eigen vertrouwde omgeving van jouw eigen bank.

PayPal
PayPal is dé manier om veilig online te betalen zonder je gegevens te delen. PayPal maakt het mogelijk om online te betalen, zonder dat jouw financiële gegevens bij ons kenbaar worden gemaakt.

Creditcard (Visa/Mastercard)
Via een beveiligd systeem kan je op een veilige manier met jouw creditcard betalen. Met jouw MasterCard is betalen eenvoudig én veilig door de MasterCard SecureCode. Dankzij MasterCard SecureCode zijn jouw gegevens nog beter beschermd.

Bancontact (Mistercash)
Bancontact is een betaalmethode voor klanten uit België. Met Bancontact kan je vertrouwd, veilig en éénvoudig afrekenen. Je rekent af in jouw eigen vertrouwde bankomgeving.

Rembours (Alleen mogelijk voor levering binnen Nederland)
Handig voor als je achteraf wilt betalen. Betaal bij ontvangst van je bestelling. Kies voor de optie rembours en betaal pas bij levering. Je betaalt de kosten van rembours plus het aankoopbedrag rechtstreeks aan de bezorger. De kosten van rembours zijn € 21,50.