WIJ HOPEN NATUURLIJK DAT JE TEVREDEN BENT MET JOUW AANKOOP. NIET TEVREDEN OVER JE PRODUCT? WIL JE TOCH IETS RUILEN OF RETOURNEREN DAN KAN DAT UITERAARD!

Niet tevreden? Wil je toch liever ruilen of retourneren? Dit is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Als klant ben jij verantwoordelijk voor de retour tot het moment waarop de retourzending ontvangen is. Zorg er dus voor dat je het artikel goed verpakt en het verzendbewijs goed bewaart.

Gebruik het retourformulier voor retourneren. Vermeld hierbij jouw volledige naam, ordernummer en de artikelen die je wenst te retourneren.

 1. Vul het retourformulier in.
 2. Leg de artikelen die je wilt retourneren in de doos.
 3. Voeg een kopie van de factuur bij jouw zending.
 4. Lever de retourzending af bij een PostNL servicepunt en bewaar het verzendbewijs.

Na ontvangst van de retourzending ontvang je een bevestiging per e-mail en wordt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor zoekgeraakte verzendingen.

RETOURADRES:

OrisOrin
T.A.V. afd. retour
Eerste jacob van campenstraat 14 2    Let op! Dit is geen bezoekadres
1072 BE AMSTERDAM

Maak voor het ruilen van jouw aankoop gebruik het retourformulier. Vermeld hierbij jouw volledige naam, bestelnummer en de artikelen die je wilt ruilen.

 1. Vul het retourformulier in.
 2. Leg de artikelen die je wilt ruilen in de doos.
 3. Voeg een kopie van de factuur bij jouw zending.
 4. Lever de retourzending af bij een PostNL servicepunt en bewaar het verzendbewijs.

Na ontvangst van de retourzending ontvang je een bevestiging per e-mail en wordt jouw bestelling binnen 5 werkdagen verzonden.

 • Artikelen moeten binnen 14 dagen na ontvangst voor retour bij ons worden aangemeld via het retourformulier.
 • Artikelen dienen in oorspronkelijke staat teruggestuurd te worden.
 • Artikelen dienen :
  • ongedragen en onbeschadigd te zijn. (passen is toegestaan)
  • ongewassen te zijn.

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te retourneren, ingaande op de dag van levering. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je OrisOrin via een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Dit kan schriftelijk per post of per e-mail.

Je krijgt na verwerking van jouw verzoek het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten binnen 14 dagen op je rekening teruggestort, mits de artikelen in goede staat worden geretourneerd. Artikelen mogen alleen  ongebruikt, onvervuild en onbeschadigd geretourneerd worden. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht zal het product binnen 14 dagen geretourneerd worden. Zie  voor meer informatie onze algemene voorwaarden.