Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Wij bieden verschillende veilige betaalmethodes. Je kunt bij ons betalen met Ideal, PayPal, Creditcard (Visa,MasterCard), Bancontact en Rembours.

Ik heb geen orderbevestiging ontvangen

De orderbevestiging is mogelijk in je spamfolder terechtgekomen. Heb je geen orderbevestiging in je spamfolder? Neem dan direct contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Bestellingen die nog niet zijn verzonden kunnen volgens de ‘wet van kopen op afstand’, binnen 14 dagen geannuleerd worden. Neem voor het annuleren van een bestelling contact met ons op.

Door wie wordt mijn bestelling geleverd?

Jouw bestelling wordt geleverd door en volgens de richtlijnen van PostNL.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij verzenden jouw bestelling indien op voorraad, binnen 2 tot 4 werkdagen na ontvangst van betaling. Producten die niet uit voorraad leverbaar zijn, hebben een levertijd van 7 tot 30 dagen.

Wat zijn de verzendkosten?

Levering binnen Nederland
Bij bestellingen van 99 Euro of meer wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Bij bestellingen onder de 99 Euro bedragen de bezorgkosten 4,95 Euro.

Levering naar België
De bezorgkosten bedragen 14,95 Euro.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Na het per e-mail ontvangen van een orderbevestiging ontvang je een tweede e-mail met de transportgegevens die een track & trace code bevat. Met deze code kan je de bestelling volgen. Klik hier om de status van jouw bestelling te bekijken.

Ik wil retourneren, hoe verder?

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Klik hier voor meer informatie over retourneren.

Zijn er kosten verbonden aan retourneren?

Ja, kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening.

Wanneer wordt het aankoopbedrag van mijn retour teruggestort?

Je krijgt via e-mail een ontvangstbevestiging van ons toegestuurd wanneer je retourzending is ontvangen en gecontroleerd. Vervolgens wordt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen teruggestort.

Ik wil ruilen, hoe verder?

Ruilen is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Klik hier voor meer informatie over ruilen.

Zijn er kosten verbonden aan ruilen?

Ja, kosten voor ruilen zijn voor eigen rekening.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten!

Klik op ‘Inloggen’, en vervolgens op ‘Wachtwoord vergeten’. Vul het aan je account gekoppelde e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link waarmee je een nieuw wachtwoord voor je account kunt aanmaken.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

OrisOrin respecteert de privacyrechten van haar online bezoekers en klanten. OrisOrin erkent het belang van de bescherming van de verzamelde informatie over bezoekers en klanten. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier